Kontakte

Prof.Dr. Magdalena Cara

Mail: magdacara@gmail.com & magdacara@ubt.edu.al

Cel: +355698593227

Kuadri Ligjor / Legislation

Our Visitors

0032684
Visit Today : 138
This Month : 3464
This Year : 20684
Hits Today : 466
Your IP Address: 34.239.160.86

Lajme te Fundit

/Lajme te Fundit
­

Rreziku nga pesticidet, Shqipëria realisht e rrezikuar nëse përdoren pa kriter!

By |November 27th, 2015|Lajme te Fundit|0 Comments

Sot ministri Panariti, ka marr pjesë në Takimin kombëtar për Pesticidet i zhvilluar tek “Arli Internacional”, në Maminas

Sot ministri Panariti, ka marr pjesë në Takimin kombëtar për Pesticidet i zhvilluar tek “Arli Internacional”, në Maminas. Qëllimi i këtij takimi, është ngritja e ndërgjegjësimit dhe forcimi i kapaciteteve për menaxhimin e pesticideve në kuadër të forcimit të zbatimit të SAICM (Strategic Approach to International Chemicals Management )në Shqipëri. Në takim morën pjesë specialistë [...]

By |November 27th, 2015|Lajme te Fundit|0 Comments

Ngritja e ndërgjegjësimit dhe forcimi i kapaciteteve për menaxhimin e pesticideve në kuadër të forcimit të zbatimit të SAICM në Shqipëri

Prezantimet Lindita Tafaj - SAICM dhe zbatimi ne Shqiperi Magdalena Cara - Prezantimi i Projektit RABA Ardian Maci Shpend Shahini Rovena Agalliu Shaban Hamzaj Xhemal Mato Ismet Bici Krisel Tola Himeti Skenderi Enver Isufi Aulona Veizi Aris Huqi

By |November 20th, 2015|Lajme te Fundit|0 Comments