Listat e PMB-ve Shqiperi

 

 

Listat e PMB-ve dhe Plehrave ne Kosove

Regjistri-i-PMBve-te-regjistruara-06.02.2018

Regjistri-i-PA-te-regjistruara-06.02.2018